Postovani potrosacu, molimo Vas ulogujte se ili otvorite nalog

O nama

  D.o.o. „Milenijum“ osnovan je 04.10.2001. u Zaječaru. Na početku svog rada imao je svega tri radnika, dok danas zapošljava preko 70 radnika i u svom asortimanu ima preko 5000 artikala. Osnovna delatnost firme D.o.o. „Milenijum” je uvoz i distribucija igračaka, školskog pribora i kancelarijskog materijala.

  Danas se firma D.o.o. „Milenijum” bavi uvozom, veleprodajom, maloprodajom kao i izvozom. Dobavljači su joj ne samo preduzeća iz Srbije nego i preduzeća iz evropskih zemalja i zemalja sa Dalekog istoka. Dobavljači za igračke firme Milenijum su brojna preduzeća iz Poljske, Češke, Turske, Španije, Italije, Izraela, Malezije, Vijetnama, Kine, Makedonije, Belorusije, Nemačke, Holandije, Grčke i dr. Sa nekima od tih dobavljača preduzeće ima ekskluzivni ugovor za prodaju na teritoriji Srbije. Najčešće su cene u D.o.o. „Milenijum” vrlo konkurentne zbog toga što se roba nabavlja direktno od proizvodjača. Kada se govori o izvozu, treba napomenuti da je naša roba prisutna u sedam evropskih država.

  Preduzeće ima svoju razvijenu maloprodajnu mrežu. Naravno, počeci su bili vezani za Zaječar i tri maloprodajna objekta koja i danas rade u gradu u kome se nalazi i sedište firme. Posao se razvijao i danas Milenijum ima svoje maloprodajne objekte u Beogradu, Smederevu, Paraćinu, Boru, Kraljevu,Požarevcu i Jagodini; ukupno sedamnaest maloprodajnih objekata. Od 2012. godine D.o.o. “Milenijum” ima predstavništvo velikoprodaje i u Beogradu.

  Ono što je obeležilo poslovanje firme u 2005. godini je stvaranje svog brenda pod nazivom „Milla”. Desetine fabrika širom sveta proizvodi flomastere, tekst markere, CD markere, permanentne markere, hemijske olovke, drvene olovke i bojice i još mnogo toga pod ovim brendom. Najveću saradnju u ovom domenu Milenijum ima sa Kohinorovom fabikom u Burgasu u kojoj se proizvodi flomasterska grupacija proizvoda. Sveske, plastelin kao i rođendanske svećice u „Milla“ brendu se proizvode u Srbiji. Kvalitet proizvoda brenda „Milla” dokazuje se permanentno, kroz reakcije zadovoljnih kupaca, poslovnih partnera, ali i na najvećem događaju knjižarske branše - na sajmu „Paperworld” u Frankfurtu, gde je Milenijum prisutan kao izlagač od 2015. godine.

  U ulozi posetioca na međunarodnom sajmu igračaka (Spielwarenmesse) već dugi niz godina je, takođe, prisutna firma „Milenijum”. Na ovom sajmu nastaju ključni poslovni kontakti, rađaju se novi trendovi godine, razmenjuju se aktuelne informacije i umrežava se internacionalno tržište igračaka. Poznate marke, kupci iz velikih trgovačkih lanaca, nezavisni trgovci i mnogi predstavnici medija su razlozi zbog kojih je na ovom sajmu obavezno prisustvo svih onih preduzeća koja se na ozbiljan način bave prodajom i distribucijom igračaka.

U asortimanu Milenijuma nalazi se veliki broj igračaka različitih brendova: Polesie, Bildo, Uçar , Defa Lucy, Tutulove, Barbie, Molto, Wader, Az toys, Motor Max, Red Box, D-toys, Grafix, Mochtoys, Palplay, Q Play, Disney i mnogi drugi. U 2018. godini Milenijum je kreirao i sopstveni brend Milla Toys u okviru kojeg je uvrstio edukativne igračke među kojima su dečiji tableti: Mali naučnik, Moj prvi atlas, Bezbednost u saobraćaju, Moja prva azbuka, Sova pametnica, interaktivni telefoni Mališa i Okreni i nauči, Muzički tepih U zoološkom vrtu i Muzički tepih Na farmi, Lopta pametnica, Kuca pametnica, Gospodin Medvedić, Plišani papagaj Kiki koji ponavlja reči, Lili jednorog koji šeta, Plišane kuce Fleki i Moli koje šetaju i laju, interaktivna lutka Mila koja izgovara 100 rečenica na srpskom jeziku, interaktivna lutka Lena koja izgovara 50 rečenica na srpskom jeziku kao i društvene igre Metropol, Let me guess, Smart Cups, Ko sam, šta sam...

Predstavnistvo Milenijum doo - Nikole Pašica 324 19000 Zajecar

Misija, vizija, ciljevi

Ono što je bio i što će i u narednom periodu biti prioritet poslovanja D.o.o. “Milenijum”je rast i razvoj, širenje mreže dobavljača, povećanje izvoza u evropske zemlje, ali i dalje, usklađivanje svog poslovanja sa globalizacijom tržišta i iznalaženjem načina da se i u takvim uslovima uspešno posluje uz povećanje broja maloprodajnih objekata i porast broja zaposlenih. Kolektiv firme Milenijum je mlad i perspektivan, posvećen poslu i ostvarenju što boljih radnih rezultata. Zajedno sa rukovodstvom firme, a uz dobre smernice i pomoć svih relevantnih faktora iz okruženja, kolektiv je spreman da unapređuje poslovanje i širi lepezu svojih poslovnih partnera sa ciljem daljeg napretka i razvoja firme.


Milenijum Zajecar © 2016 . Powered by PDVOffice.com